• info@purplehorsecoaching.nl
  • 06 - 41932944

Volwassenen

Bent u er klaar voor om een persoonlijke ontwikkeling door te maken of vindt u het leuk om met een groep vriendinnen aan een workshop deel te nemen? Dan kan dit bij Purple Horse Coaching

Tijdens een persoonlijke sessie zal het paard ingezet worden als spiegel. Het paard sluit aan op uw energie, welke u ook uitstraalt naar personen in uw omgeving. Deze personen reageren op hun beurt ook weer onbewust en bewust op wat u uit straalt. Deze energie is niet goed of fout, maar kan u wel kansen en/of belemmeringen opleveren. Het paard kan van nature haarfijn aanvoelen waar uw kracht zit en waar uw ontwikkelpunten liggen. Een coach sessie met behulp van paarden kan u onder andere helpen bij de volgende onderwerpen:

+ Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven?
+ Ik heb moeite om mij te ontspannen en ben vaak druk in mijn hoofd
+ Waar liggen mijn kernkwaliteiten
+ Ik heb een doel voor ogen, maar “iets” houdt mij tegen
+ Mijn partner en ik hebben vaak discussies en irritaties, hier wil ik aan werken
+ Ik vraag mij af hoe mijn gedrag over komt op andere mensen
+ Ik heb moeite met het stellen van mijn persoonlijke doelen

Bovenstaande onderwerpen zijn maar een greep uit het dagelijks leven. Er zijn nog een legio aan andere voorbeelden te bedenken waarbij coaching en paarden u kunnen helpen in uw ontwikkeling.

Wanneer u een eigen paard heeft en daar problemen in de omgang en training mee ervaart, kan een coach sessie een uitkomst zijn. Mits het paard geen abnormaal gedrag vertoont, zal de weerstand die uw paard laat zien een reactie zijn op uw energie op dat moment. Wanneer u spanning opbouwt, zal uw paard dit ook doen.

Vindt u het interessant om met een groep vriendinnen/vrienden/familie of collega's aan een workshop deel te nemen, dan kan dit ook. Voor koffie/thee en wat lekkers zal worden gezorgd. De workshop duurt ongeveer 3 a 4 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Kosten individuele sessie: 65 euro per uur, inclusief BTW. Wanneer de sessie niet op een van onze lokaties plaats vindt, komen er nog reiskosten bij.
Kosten workshop: 75 euro per persoon, inclusief BTW.