• info@purplehorsecoaching.nl
 • 06 - 41932944

Workshop Innerlijk leiderschap voor vrouwen op 9 en 10 april

 • Workshop Innerlijk leiderschap voor vrouwen op 9 en 10 april

  Workshop Innerlijk leiderschap voor vrouwen op 9 en 10 april

  Workshop Innerlijk leiderschap voor vrouwen

  Op 9, 10, 23 en 24 april a.s. organiseren Purple Horse Coaching en Kranenburg Coaching & Training een 1-daagse workshop speciaal voor vrouwen. Het thema van deze dag is “Jouw Innerlijk Leiderschap”.

  Wat is Innerlijk Leiderschap? Innerlijk leiderschap staat voor leven vanuit je eigen kracht en je talenten. Je talenten heb je gekregen om ze te leven. Innerlijk Leiderschap is ook verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en jouw keuzes.

  Woorden zijn woorden, het doen is de volgende stap. Gesprekken aan tafel geven je inzichten, het doen geeft je ervaringen. Wij gaan aan tafel zitten met elkaar, jouw talenten ontdekken en daarna doen!

  In de ochtend gaan we onze talenten ontdekken. Het zal een verrijking zijn te ervaren en te beseffen dat je vele talenten hebt en dat je deze kan gaan inzetten voor je eigen innerlijk leiderschap en geluk.

  Na de lunch gaan we naar buiten! De paardenbak in, met al je talenten! Met behulp van de paarden, die geen oordeel hebben, maar je puur benaderen op wie je bent en mag zijn, gaan we jouw talenten tot leven brengen. Het zijn jouw talenten die je mag gaan benutten, zowel zakelijk als privé. Het zal een mooie ervaring zijn met veel inzichten.

  Schrijf je in via kccc@hetnet.nl of info@purplehorsecoaching.nl. De dag start om 10.00 uur en zal rond 16.00 uur eindigen. De kosten bedragen € 95,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief btw, koffie, thee en een lunch.

  Na inschrijving ontvang je een programma en de locatiegegevens (de locatie is in Rockanje).

  Voor meer informatie kan je contact opnemen via 06-41932944 of 06-18234851.

  Wij kijken alvast uit naar twee talentvolle dagen!

  Monique van der Wilde en Marjolijn Kranenburg

  Leave a comment

  Required fields are marked *